Teraz jest Pn wrz 25, 2023 12:53 am Wyszukiwanie zaawansowane
Polecamy uwadzę: Chrześcijański Serwis Informacyjny | Radio Chrześcijanin Katalog dobrych książek | Ogłoszenia drobne (kupię, sprzedam, itp.) |
---|
Krsna napisał(a):Zgadzam się z tym chłopakiem.
To byłoby w każdym razie mniej okrutne, jeśli w ogóle tak można rzec.
Krsna napisał(a):Nie, życie kota jest dla mnie cenniejsze niż człeka. W Sataniźmie to Zwierze jest świętością i reprezentuje (obok dziecka) egzystencjonalną czystość. A na obraz Boga to jesteś chyba w swojej wyobraźni stworzony, @hungry. Gratuluję poczucia własnej wartości.
Polecam Biblię Szatana Antona Szandora LaVey, jeśli kogoś interesują wartości satanizmu. Propaganda kłamie.
Krsna napisał(a):Jestem satanistą, choć inspirację znajduję też w innych religiach. Satanizm jest religią zarejestrowaną w niektórych stanach USA na przykład, i mam nadzieję, że wkrótce i w RP tego doczekam. To są rozmowy dla nie chrześcijan, o ile rozumiem, więc odpowiedz, uzasadnij okrucieństwo, o którym ten wątek traktuje. I pogódź się z myślą, że jesteś dla mnie mniej wart od kota. To moje życie i mam prawo do własnej hierarchii. Nie potrafisz tego zrozumieć, więc choć zaakceptuj jako niezrozumiały fakt. Czy jeseś xiędzem, nie dbam o to. Ja szukam rzeczowych odpowiedzi, czy od księdza, czy od krasnala, nieważne.
Nie szukam prowokacji. Szukam prawdy.
Krsna napisał(a):I pogódź się z myślą, że jesteś dla mnie mniej wart od kota.
Powrót do Rozmowy kontrolowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości